with No Comments

Parisuhde

Täältä pääset lukemaan lisää parisuhteesta!

Kiinnostaako tunnekeskeinen parisuhdekurssi? Väestöliiton Perheaikaa.fi on tuottanut erilaisia nettikursseja eri parisuhdeteemoihin. Pääset tutustumaan kursseihin täältä!


Luento sitoutumisesta

Mitä sitoutuminen tarkoittaa ja miten parisuhteen saa kestämään? Sanotaan, että parisuhdetta pitää ylläpitää ja päivittää, mitä se tarkoittaa? Väestöliiton parisuhdekeskuksen johtaja Heli Vaaranen kertoo tutkimuksen ja kliinisen kokemuksen kautta mikä tekee parisuhteista kestäviä ja onnellisia. Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan! Luentonauhoitteeseen pääset tästä!


Luento seksuaalisuudesta parisuhteen arjessa

Rakastavassa parisuhteessa on paljon rakkautta ja ihailua. Tällaisessa suhteessa saa tukea omille tunteilleen ja arkeen kuuluu myös innostumista, uppoutumista ja niin sanottua flowta. Rakkaussuhteeseen kuuluu myös seksuaalista toimivuutta ja seksuaalisen alueen jakamista, mutta mikä merkitys seksillä on arkipäivän elämässä? Tule kuuntelemaan psykologi Keijo Markovan nettiluentoa aiheesta ja tiedät enemmän. Luentonauhoitteeseen pääset tästä!


Linkkejä!