Miten tullaan raskaaksi?

with No Comments

Miten tullaan raskaaksi?

Terveena_raskaaksi_Miten_tulla raskaaksi

Raskaaksi tulemista varten on hyvä oppia tietämään ja tuntemaan mitä kuukautiskierto tarkoittaa ja mitä sen aikana tapahtuu. Ovulaatio, eli munasolun irtoaminen, tapahtuu noin kuukautiskierron puolivälissä. Kuukautisvuodon ensimmäinen päivä on kierron ensimmäinen päivä. Jos kuukautiskierto (kuukautisten väli) on 28 päivää, silloin ovulaatio tapahtuu todennäköisesti kuukautiskierron 14. päivänä tai sen paikkeilla. Kuukautiskierrot ovat yksilöllisiä ja voivat vaihdella. Jos toivotte raskautta, olisi hyvä olla yhdynnässä ovulaation aikaan 2-3 kertaa viikossa.

Muistakaa kuitenkin myös ilo yrittämisen keskellä. Jos elämästä tulee pelkkää raskauden yrittämistä, voi seksin nautinto unohtua. Makuuhuone ei ole konehuone. Näyttäkää toisillenne, että olette tärkeitä, ei ainoastaan olemassa vauvantekoa varten.

Raskaus on luonnollinen asia ja oikeastaan suuri ihme. Parasta on, jos raskaus on suunniteltu ja toivottu asia. Tällä sivulla pääset lukemaan ja katsomaan asiaa  hedelmöityksestä, alkuraskaudesta, raskauden etenemisestä aina synnytykseen saakka. Ennen raskautta on kuitenkin hyvä ottaa huomioon muutama asia. Lue täältä lisää hedelmöittymisestä ja alkuraskaudesta.