Aktiivisuus ja hedelmällisyys

with No Comments

Aktiivisuus ja hedelmällisyys

Sopiva aktiivisuus suojelee hedelmällisyyttä. Älä unohda rentoutumista, lepoa ja unta, saat voimasi takaisin!

Miehet! Liikkuminen kannattaa! Sopiva aktiivisuus (ei liikaa, eikä liian vähän) tekee sinusta hedelmällisemmän. Liikunta parantaa siemennesteen laatua. Kun harrastat sopivasti liikuntaa,
siemennesteessäsi on enemmän reippaita siittiöitä. Myös naisilla sopiva liikunta on hyväksi hedelmällisyydelle, mutta liika tai liian raskas liikunta voi olla huono juttu. Liian rankasta liikunnasta tai toisaalta pelkästä laiskottelusta voi mieliala laskea ja hormonit menee sekaisin.

Kävely, pyöräily, lenkkeily, jumpat ja voimaharjoittelu muokkaavat hyvän pohjan terveydellesi! Koita saada riittävästi unta ja välillä kokeile pelkkää oleilua, niin terveys pysyy tasapainossa ja hyvänä!

Sopiva aktiivisuus suojelee hedelmällisyyttä

Miehet hyötyvät sopivasta aktiivisuudesta, ei liian kevyestä tai liian rasittavasta. Liikunnalla näyttäisi olevan vaikutuksia siemennesteen laatuun. Vapaa-ajan aktiivisuus vaikuttaa positiivisesti siittiöpitoisuuteen. Myös naisilla sopiva liikunta on hyväksi hedelmällisyydelle, mutta liika liikunta haitaksi. Tasapaino levon ja liikunnan välillä edistää luonnollista lisääntymisterveyttä.

Sopiva aktiivisuus pitää hormonit tasapainossa. Naisilla tulee kuukautiset ajallaan, eikä ne aiheuta suurempia vaivoja. Miehillä lihakset kasvavat ja erektio toimii. Tasapaino levon ja liikunnan välillä pitää mielen hyvänä ja hormonit hyvässä toiminnassa. Samalla pidät yllä mahdollisuutta joskus hankkia lapsia, kun niiden aika on!

Katso täältä linkit aiheesta!

Katso tästä Sannin vlogi aiheesta: