with No Comments

Linkkejä ja lähteitä

  • Parisuhteelta vaaditaan asioita, joiden saavuttamiseen taidot eivät riitä – ja siksi niin moni uhkaa jäädä lapsettomaksi, Mirka Paavilaisen blogikirjoitus 3.10.2016. Juttuun pääset tästä!
  • Ovumia hedelmöityshoitoklinikka
  • Milloin olet ajatellut hankkivasi lapsia? -Gynekologi utelee vauvahaaveista hyvästä syystä. MTV3 artikkeli 2.2.2016. Artikkeliin pääset tästä!
  • Häkkinen, L. & Valli, K. 2016. Iän vaikutus hedelmällisyyteen. Kuinka ottaa hedelmällisyys puheeksi? – Työväline terveydenhoitajille. Opinnäytetyö. Tampereen ammattikorkeakoulu. Linkki opinnäytetyöhön!
  • Mills, C., Enders, J., Montanaro, C. & Moore, K.M. 2016. Delayed Parenthood on the Rise: A Call for Upstream Preconception Health Promotion in Canada. Canadian Journal of Public Health 107 (3), 333-335.
  • Terveenä raskaaksi materiaali pohjautuu osittain Johanna Aaltosen ja Mirka Paavilaisen haastatteluun (Ovumia 11.10.2016). Johanna on klinikan vastaava lääkäri, LT, naistentautien ja synnytysten sekä lisääntymislääketieteen erikoislääkäri ja Mirka on psykologi, psykoterapeutti ja seksuaalineuvoja.
  • Hakkarainen, H., Sarin, J. & Suontakanen S. 2018. Ensisynnyttäjien keski-ikä on noussut: teemahaastattelu ilmiön taustoista. Opinnäytetyö. Tampereen ammattikorkeakoulu. Linkki opinnäytetyöhön!
  • Hed, R., Hohtari, J. & Kyrkkö, K. 2018. ”Kysyin kavereilta, onko isyys vaikeaa” Odottavien sekä tuoreiden isien tiedon- ja tuen tarve. Opinnäytetyö. Tampereen ammattikorkeakoulu. Linkki opinnäytetyöhön!
  • Reijonen, E. & Reinilä, E. 2020. Naisten kokemat sosiaaliset paineet lasten hankkimisesta. Opinnäytetyö. Tampereen ammattikorkeakoulu. Linkki opinnäytetyöhön!
  • Koski, K. & Ranta, J. 2020. Vauva.fi- “Suomen alhainen syntyvyys – miesnäkökulmaa kaivataan!” Miesten näkemyksiä syntyvyyteen vaikuttavista tekijöistä. Opinnäytetyö. Tampereen ammattikorkeakoulu. Linkki opinnäytetyöhön!