with No Comments

Aktiivisuuden vaikutukset hedelmällisyyteen

Sopiva aktiivisuus suojelee hedelmällisyyttä

Miehet hyötyvät sopivasta aktiivisuudesta, ei liian kevyestä tai liian rasittavasta. Liikunnalla näyttäisi olevan vaikutuksia siemennesteen laatuun. Vapaa-ajan aktiivisuus vaikuttaa positiivisesti siittiöpitoisuuteen. Myös naisilla sopiva liikunta on hyväksi hedelmällisyydelle, mutta liika liikunta haitaksi. Tasapaino levon ja liikunnan välillä edistää luonnollista lisääntymisterveyttä.

Sopiva aktiivisuus pitää hormonit tasapainossa. Naisilla tulee kuukautiset ajallaan, eikä ne aiheuta suurempia vaivoja. Miehillä lihakset kasvavat ja erektio toimii. Tasapaino levon ja liikunnan välillä pitää mielen hyvänä ja hormonit hyvässä toiminnassa. Samalla pidät yllä mahdollisuutta joskus hankkia lapsia, kun niiden aika on!

Katso täältä linkit aiheesta!