Ruskoyöviesti 2015

Mitä?

3-osuuksinen Ruskossa peruskartalla suunnistettava yösuunnistusviesti. 1.-2. osuudet ovat pituudeltaan 4,5km ja 3. osuus 6,2km. Joukkueessa on oltava vähintään yksi naispuolinen, mutta vajailla ja naisettomilla joukkueillakin voi juosta kilpailun ulkopuolella. Mökille on mahdollista jäädä yöksi, jos ottaa oman patjan mukaan. Mikäli jostain syystä suunnistaminen ei sytytä, on mahdollista osallistua vain jälkimmäiseen osioon eli saunailtaan.

Juoksijapankki ja lisätietoa: facebook-tapahtuma

Missä?

Majarannan tilaussauna, kts. lisätietoja ja sijainti http://www.majaranta.fi/index.php.

Kilpailupaikalle on opastus Ruskontien ja Salmenkalliontien risteyksestä.

Kisakeskus: http://kansalaisen.karttapaikka.fi/linkki?scale=8000&text=Kisakeskus&srs=EPSG%3A3067&y=6815086&x=332794&lang=fi

Ja parkkipaikka: http://kansalaisen.karttapaikka.fi/linkki?scale=8000&text=Parkkipaikka&srs=EPSG%3A3067&y=6815266&x=332878&lang=fi

Milloin?

6.11.2015. Viestin lähtölaukaus tapahtuu kello 18, mutta paikalla kannattaa olla hyvissä ajoin.

Hinta?

Osallistumismaksu 30€/joukkue, mikä sisältää suunnistuskisan tulospalveluineen, saunan + pe-la mökkimajoituksen sekä yhden pizzan/joukkue.Osallistumismaksu tulisi maksaa ennen tapahtumaa Kepardin tilille:

Tampereen teekkareiden suunnistuskerho KeparDI

FI80 8330 1710 2075 17.

Ilmoittautuminen?

Ennakkoilmoittautuminen on päättynyt, mutta vielä ehtii laittaa juoksujärjestystä kehiin sähköpostilla osoitteeseen sonja.kyrola@student.tut.fi. Jälki-ilmoittautumiset torstaihin mennessä. Joukkueen tulisi myös ilmoittaa lopulliset juoksujärjestykset ja juoksijoiden emit-numerot torstaihin 5.11. klo 16 mennessä joko sähköpostin tai Facebookin välityksellä. Joukkuekokoonpanot julkaistaan Facebook-sivulla tällä viikolla.

GPS-Seuranta

Ruskoyöviestissä käytetään GPS-seurantaa, joka toimii kilpailijoiden omilla kännyköillä. Jos omistat Android/Windows Phone/Jolla/Symbian -puhelimen, jossa on GPS, ota se ladattuna mukaan, ja esim. minigrip-pussi sääsuojaksi.

Liveseuranta?

Livekuvaa yritetään lähettää YouTubessa. Luvassa gps-seurantaa, livekuvaa kisakeskuksesta, tuloksia, kuulutusta ja mahdollisesti myös livekuvaa maastosta!

Ruoka?

Ruokana on pizzaa, jota mökille meille toimittaa hervantalainen erinomaiseksi havaittu kantapaikkapizzeria (juu, nämä eivät ole niitä alle kuuden euron pizzoja). Pizzat ovat tarkoitettu vain karttamaksun maksaneille, eli ne, jotka eivät suunnista tai kaipaavat sapuskaa illan aikana enemmän kuin kolmasosapizzan verran, voivat tilata pitsan erikseen maksaen sen sitten itsenäisesti paikan päällä. Myös omia eväitä voi mökille tietysti tuoda, ja tarvittavat aamupalasapuskat tulisi jokaisen tuoda mukanaan. Erilaisia virvoitusjuomia ja muuta naposteltavaa on mahdollista hankkia tapahtumapaikalta varsin kohtuulliseen hintaan.

Lamput sitten vain kaikille latinkiin perjantai-iltaa varten! Ruskon maaston tarjoamat haasteet tietäen ei varmastikaan olisi liioittelua ottaa pieni varalamppu matkalle mukaan.

 

KeparDI