kepardi cupin kevätkausi 2024

Kevät lähestyy jo kovaa vauhtia ja niin myös moni KeparDI Cupin osakilpailu. Ennen kuin lumet kokonaan sulavat suunnitelmissa on järjestää vuosikokouksen yhteydessä talviseikkailu. Kilpailu formaatti tarkentuu myöhemmin mutta päävalmentajalla on ässiä hihassa. Alustava päivämäärä on 19.3.

Seuraava ja varmasti hyvin keväinen tapahtuma saa varmasti viimeisetkin Keijot ja Kertut talviunilta herätettyä, sillä onhan kyseessä Hallilan Haupitsi. Noin kuuden kilometrin juoksukilpailu, jossa reitiltä löytyy vaihtelevaa alustaa ja kulmaa. Alustavana päivämääränä 17.4. Reitillä nähdään varmasti monia kepardeja kirmaamassa kevätlaitumilla.

Kevät kauden päättää perinteiseen tyyliin vappuna legendaarinen Kaljamaili. Nimikin sen jo kertoo, kaljaa ja juoksua sekä jatkot päälle. Tätä tapahtumaa ei kannata missata. Paikka ja päivämäärä tarkentuu vielä lähempänä, sillä tapahtuma on osa Wappukalenteria. Jos haluaa kuitenkin varman päälle tehdä kalenteriin tilaa ja hioa tekniikan rautaiseksi kannattaa pistää ylös päivät 24. ja 29.4. Tapahtuman voi suorittaa hyvillä mielin tietysti myös alkoholittomana.

Tapahtumia siis riittää ja toivottavasti osakilpailuissa nähdään mukavasti kepardeja liikkeellä. Tapahtumien tarkempi sisältö ja infot tarkentuvat aina noin viikko ennen tapahtumaa. Ei muuta kuin jaksamista vielä loppu talveen!

Mikko Eerola, Päävalmentaja