Kuutamohiihto 2024

Shortly in english below.

Muutoksia järjestelyihin 4.3. klo 21:00

KeparDI Cup saa jatkoa jo ensiviikolla kuutamohiihdon muodossa. Perinteinen Kuutamohiihto hiihdetään tiistaina 5.3. klo 18.00 Kangasalta. Käytetyt reitit löytyvät Kangasalan latupalvelun kautta. Tavoitteena on käydä taivalpirtillä, josta matkaa kertyisi noin 26 km. Tarkempi lähtöpaikka on tässä (uusi paikka frisbeegolf parkki). Vaihtoehtoreittinä toimii Kangasala-Kauppi latu, jos olosuhde mieluisemmalla reitillä ei tapahtuman järjestämistä salli. Tyyli on vapaa mutta suositus on hiihtää perinteisetä ladun kapeuden johdosta.

Jokainen osallistuja saa KeparDI Cupiin 500 pistettä. Lisäksi matkalla on kolme kirimaalia, joista on tarjolla pisteitä kahdelle parhaalle, miesten sekä naisten sarjassa. Ensimmäinen saa 150 ja toinen 100 pistettä. Kirimaalien ulkopuolella hiihtovauhti pyritään pitämään maltillisena. Tarkemman reittikartan ja kirimaalien kuvauksen kanssa palaan heti alkuviikosta. Silloin myös lisätietoa KeparDI Cupin jatkosta keväällä. Yhteiskyytejä voi sopia WA ryhmässä. Nähdään ladulla!

Kirimaalikäytäntöä muokataan siten, että yksi kirimaaleista suoritetaan olosuhteiden salliessa (esim. peltopätkillä) umpihanki kilpailuna ja toinen kirimaali katsotaan menomatkalla ja hiihdetään kirimaalina paluumatkalla. Kolmas kirimaali muutetaankin erityyliseksi kisaksi eli paska vitsi kilpailuksi, onhan niitä hyvä muistella ennen wappua. Päävalmentaja toimii tuomarina ja antaa kolmelle parhaalle vitsille pisteitä. Valmistautumisaineistona voi hyödyntää esim. yleX:n paskavitsibatlea. Siis 18.00 Ranta-Koiviston DiscGolfParkin parkista huomenna. 

Pahoittelen päävalmentajan huonoa muistia ja Espanjan leirikiireitä myöhäisestä ilmoitusajankohdasta.

Next event in KeparDI Cup is traditional Kuutamohiihto aka Moonlight ski. We start here: (watch below) at 18.00 on next Tuesday 5.3. The course is approximately 26 km. The pace is easy except for three bonus sprints where in each category two best get points for KeparDI Cup. Everyone gets 500 points just by attending the event. You can arrange or ask carpools in the WA chat. I’ll get back asap with more detailed course map and info about KeparDI Cup spring season.

We change the starting point to here https://maps.app.goo.gl/r4ywFyiRvDdVniM28. Same time and date (6pm 5.3 aka tomorrow). The bonusprints also uptodate but dm if you want spesific info on it in english. 

Valmennusterveisin, päävalmentaja Mikko Eerola