Haupitsi peruttu, Kaljamaili 29.4

Tervehdys KeparDIt. Valitettavasti Hallilan Haupitsi on hyllytetty jälleen kerran. Vappusäiden ollessa parhaimmillaan ja gallupissa kiinnostuneidenkin määrä oli sen verran alhainen, joten päävalmentaja päätti perua koko tapahtuman. Katsotaan, tekeekö Haupitsi vielä joskus paluun.

Kuitenkin kenenkään ei tarvitse kilvoittelun puutteessa kauaa elää, sillä tasan viikon päästä eli maanantain 29.4 järjestetään Kaljamaili Hervannan Etunurtsilla klo 14:45. Ilmoittautua voi paikan päällä tai tulospalvelussa. Tuo omat juomat tai lunasta paikan päällä kerholta. Alla kuvaus vappukalenterista Wappukalenteri 2024 (suomensuurinwappu.fi):

Perinteinen Kaljamaili Etunurtsia ympäri. Konseptiin kuuluu neljä juomaa ja neljä kierrosta juoksua. Kaikki aloittavat samaan aikaan juomalla juomansa, jonka jälkeen sännätään juoksukierrokselle. Sama toistuu neljästi. Juoksua tulee noin mailin verran eli noin 1600 m. Tapahtumassa on kolme sarjaa, ajanotto ja tulokset, joihin ei ole pakollista kirjata nimeään. Sarjat ovat yleinen olut, naiset olut ja sima. Olut sarjoissa juoman pitää olla alkoholillinen olut tai, jokin muu hiilihapotettu alkoholijuoma esim. siideri tai lonkero. Sima sarjassa juoman pitää olla hiilihapotettu esim. kivennäisvesi tai sima. Osallistuminen on ilmaista, jos osallistujalla on omat juomat. Juomia on tarjolla myös tapahtumapaikalla. Sarjojen parhaille on palkinnot! Ilmoittautuminen paikan päällä!

Startti on 15 ja palkintojenjako, kun lähes kaikkien saavuttua maaliin, kuitenkin ajoissa ennen klo 16. Tapahtuman jälkeen hallituksen seurassa voi siirtyä kerhohuoneelle kaljamailin jatkoille, jossa puidaan jäsenistön kesken kulunutta KeparDI-cup kautta. Palkintojenjaon tai jatkojen yhteydessä, riippuen onko henkilö paikalla, palkitaan KeparDI-cupin voittaja.

Varaudu vappusäähän ja ota tarpeeksi lämmintä vaatetta. Nähdään viikon päästä Hervannassa wapputunnelmissa!

KeparDI’s Beer mile in Hervanta on 29.4 at 14:45, start at 15. Bring your own drinks or get from the club at the event. Register to the result page or on venue. Prizegiving approx 15:45 and after the event afterparty in clubroom!

A traditional Beer mile around Etunurtsi. The concept includes four drinks and four laps of running. Everyone starts at the same time by drinking their drink and after finishing running a marked route. This is repeated four times. In total, the running distance will be about a mile, or about 1600 m. The event has three classes, timing and results, in which it is not mandatory to register your name. The series are open beer, women’s beer and juice. In beer classes, the drink must be alcoholic beer or another carbonated alcoholic drink, e.g. cider or long drink. In the juice class, the drink must be carbonated, for example mineral water or mead. Participation is free if the participant has own drinks. Drinks are also available at the venue. There are prizes for the best of each classes! Registration on venue!