Syyskauden kujeita

Seuraavaksi seuraa kissaeläimen nopea katsaus KeparDIen syksyisistä edesottamuksista.

Kerhon ja Yliopiston suunnistusmestaruuksista kamppailtiin 11.10. Kaupin kansanpuiston metsissä, jonne Mikko Eerola oli ansiokkaasti kaivanut arkistojen kätköistä äärimmäisen haastavan 5,3 kilometrisen ja peräti 20 rastia sisältävän säksätyksen. Taitavimmin sen selvittivät Kaarina Nurminen ja Teemu Oksanen, suuronnittelut mestareille. Täydelliset tuloslistat löytyvät tulospalvelusta ja gps-seuranta täältä.

Syksyisen VJ-yöcupin avauksessa KeparDI näytti kyntensä järjestelytehtävissä. Kauden avaukseen osallistui reilut 100 yökettua, jotka pääsivät nauttimaan Keijon laatimista radoista Tenniskeskuksen pöheiköissä. A-radan suorittaneista moni ihmetteli maaston märkyyttä ja tukkoisuutta. Asiaan saattoi vaikuttaa kartoista tulostusvaiheessa kadonneet suot ja pystyvihreät. Tulokset ja gps-seurannat voi tsekata O-skillsistä.

Sorsan ja muiden saaliseläinten kannattaa olla valppaina, kun KeparDIlauma päästetään irti viitenä seuraavana torstaina yöcupeissa. Yöcup on myös mukana KeparDICupissa, joten edessä on myös tiukkaa keskenäistä välienselvittelyä. Pistetilanteen KeparDIen osalta voi tarkistaa täältä. Jos jostain syystä oma nimi ei näy listalla, vaikka pitäisi, ota yhteyttä manageriin.

Tulee vuosikymmenen Rusko-Tuska.

-Ex- päävalmentaja

Perinteikäs syksyn urheilujuhla Rusko-Tuska taivalletaan 14.11. Majarannan saunalta. Tulossa on ex-päävalmentajan mukaan vuosikymmenen Rusko-Tuska. Lähiaikojen viileät syyskelit lienevät jäähdyttäneen Koukkurahkan vedet jo lähelle Celsiuksen asteikon nollapistettä. Kaikelta varalta allekirjoittanut tarkisti jo fluorivoiteiden viimeiset käyttöpäivät ja terotteli sauvanpiikit, jos vaikka taktinen välinevalinta siivittäisi parempiin tuloksiin. Tarkemmat Tuska-infot toimitataan myöhemmin.