Ruskoyöviesti 2017

Valitettavasti Ruskoyöviesti on jouduttu perumaan 🙁

Ilmoittautuneita joukkueita ei saatu tarpeeksi, joten tapahtumaa ei ole kannattavaa järjestää. Toivottavasti ensi vuonna saadaan väkeä paremmin liikkeelle. Ruskoyöviestin tilalle mietitään mahdollisesti keskimatka-tyyppistä yösuunnistusta uudella Maken kartalla, mutta luultavasti ajankohta on viikolla.

Mitä?

3-osuuksinen Ruskossa täysin uudella kartalla suunnistettava yösuunnistusviesti. Matkat ovat sopivat kaikille, alustavasti n. 3-5 km. Joukkueessa on oltava vähintään yksi naispuolinen, mutta vajailla ja naisettomilla joukkueillakin voi juosta kilpailun ulkopuolella. Mökille on mahdollista jäädä yöksi, jos ottaa oman patjan mukaan. Mikäli jostain syystä suunnistaminen ei sytytä, on mahdollista osallistua vain jälkimmäiseen osioon eli saunailtaan.

Viime tapahtuman sivut

Missä?

Majarannan tilaussauna, kts. lisätietoja ja sijainti http://www.majaranta.fi/index.php.

Kilpailupaikalle on opastus Ruskontien ja Salmenkalliontien risteyksestä.

Kisakeskus: http://kansalaisen.karttapaikka.fi/linkki?scale=8000&text=Kisakeskus&srs=EPSG%3A3067&y=6815086&x=332794&lang=fi

Ja parkkipaikka: http://kansalaisen.karttapaikka.fi/linkki?scale=8000&text=Parkkipaikka&srs=EPSG%3A3067&y=6815266&x=332878&lang=fi

Milloin?

Perjantaina 10.11.2017. Viestin lähtölaukaus tapahtuu alustavasti kello 19, mutta paikalla kannattaa olla hyvissä ajoin.

Hinta?

Osallistumismaksu 40€/joukkue, mikä sisältää suunnistuskisan tulospalveluineen, saunan sekä pe-la mökkimajoituksen tilan puitteissa. Osallistumismaksu tulisi maksaa ennen tapahtumaa Kepardin tilille:

Tampereen teekkareiden suunnistuskerho KeparDI

FI80 8330 1710 2075 17.

Ilmoittautuminen?

Ilmoittautuminen viimeistään 31.10.2017 sähköpostilla osoitteeseen kepardi-hallitus@listmail.tut.fi. Jälki-ilmoittautumisia otetaan tilanteen mukaan. Joukkueen tulisi myös ilmoittaa lopulliset juoksujärjestykset ja juoksijoiden emit-numerot kisaa edeltävänä päivänä joko sähköpostin tai Facebookin välityksellä. Joukkuekokoonpanot julkaistaan Facebook-sivulla tällä viikolla.

GPS-Seuranta

Edellisen tapahtuman GPS-seuranta

Ruskoyöviestissä käytetään GPS-seurantaa, joka toimii kilpailijoiden omilla kännyköillä. Jos omistat Android/Windows Phone/Jolla/Symbian -puhelimen, jossa on GPS, ota se ladattuna mukaan, ja esim. minigrip-pussi sääsuojaksi.

Liveseuranta?

Livekuvaa yritetään lähettää YouTubessa, jos kaista antaa myöden. Luvassa gps-seurantaa, livekuvaa kisakeskuksesta, tuloksia, kuulutusta ja mahdollisesti myös livekuvaa maastosta!

 

Lamput sitten vain kaikille latinkiin perjantai-iltaa varten! Ruskon maaston tarjoamat haasteet tietäen ei varmastikaan olisi liioittelua ottaa pieni varalamppu matkalle mukaan.

 

KeparDI