Suunnistusmestarit 2022

Kauden 22-23 suunnistusmestaruudet kisattiin hyvissä olosuhteissa Roominvuorella. Alkuverryttelyssä heitettiin ilmoille ideaa Rusko-Tuskasta yhtenä siirtymänä Kuohenmaalta Hervantaan🧗🏻‍♂️🥶

Miesten sarjassa voitto ratkottiin pienimmällä mahdollisella, eli yhden sekunnin erolla. Voittoon väänsi Teemu Oksanen niukasti Eerolan Teemun edelle. Naisten puolella voittoon suunnisti toista vuotta putkeen Venla Taulavuori🧭🥇

Tulokset ja väliajat

GPS-seuranta

KeparDI-cup pistetilanne

Iso kiitos Valkeakosken Haka ja Timo Salonen loistavista järjestelyistä!🤝🏻

Miesten rata

Osa KeparDI:n legioonasta oli käynyt kuluneena viikonloppuna Ruotsin maalla 25Mannassa ja osa jatkaa kautta vielä tulevana viikonloppuna SM-erikoispitkällä. Pian edessä odottaa yhteisreissu kohti NSM 2022 ja edessä paistaa jo aina yhtä uskomaton Rusko-Tuska.

Jälkipöhinää