Suunnistusmestikset 12.10.2022

Morjesta pöytään!

Syksy on edennyt vauhdilla ja on tullut aika vuosittaisille KeparDI:n suunnistusmestaruuskilpailuille. Mestikset toimivat samalla epävirallisina Tampereen yliopiston suunnistusmestaruuskilpailuina. Kyseessä on myös toinen KeparDI-cup osakilpailu, joten pisteitä on jaossa! Kilpailupäivä on keskiviikko 12.10.2022 ja kilpailumaastona toimii Roominvuoren maasto. Mestisten yhteydessä järjestetään Tampereen seudun yhteisharjoitus Valkeakosken Hakan toimesta, kiitos yhteistyöstä!

Tapahtumainfo:

Missä: Suunnistusmestaruuskilpailut käydään tänä vuonna Kuohenmaan kartalla väliaikalähtönä. Maasto on pääasiassa hyvää hämäläistä korpimaastoa, jossa näkyvyys on paikoitellen erinomainen. Opastus täältä

Milloin: Kokoontuminen edellä mainitussa osoitteessa keskiviikkona 12.10.2022 kello 16.40 ja ensimmäiset lähdöt kello 16:55. Lähtölistat julkaistaan tapahtumaa edeltävänä päivänä. Lähtöväli 2 min.

Ilmoittautumismaksu: Suunnistusmestaruuskilpailut ovat KeparDI:n jäsenille maksuttomat. Kerhon ulkopuolisille kisaajille karttamaksu on 5 euroa. Kerhon jäseneksi voi liittyä täältä. Kerhon jäsenmaksu kaudelle 2022/2023 on 5 euroa.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen KeparDI:n tulospalvelun kautta viimeistään maanantaina 10.10.2022 kello 18.00. Mestiskisailijoiden ei pidä ilmoittautua O-skillsin kautta.

Kartta ja matkat: Kilpailukarttana toimii Hakan vuoden 2020 näyttökilpailuja varten tuotettu kartta, jota on myöhemmin päivitetty. Kartan mittakaava on 1:10000 ja käyräväli 5 metriä, koko A4.  Miesten radan pituus on noin 7 km ja naisten radan pituus on noin 5 km. Ratapituudet voivat muuttua hieman ennen kilpailupäivää. Omat karttamuovit mukaan.

Leimaus ja rastimääritteet: Leimaus tapahtuu Emit-leimaisimella (päivitetty). Rastimääritteet on painettu karttaan, irrallisia rastimääritteitä ei ole.