Kauden 2021-2022 Cup-voittaja sekä kevätpulinat

KepaDI-cup sai arvoisensa lopetuksen Wapputunnelmissa kaljamailissa. Hyvää meininkiä sekä tarinoitavaa jälkipolville syntyi tälläkin kertaa. Erityismaininta miesten kaljamailin kärkikaksikolle Antton Sankelolle sekä Akseli Kaupille.

Mutta itse cupin lopputuloksiin. Kauden 2021-2022 voiton vei nimiinsä Marjaana Nurmo, saaden KeparDI-pokaalin takanreunukselleen vuodeksi komeilemaan, onnittelut! Takana oli tiukkaa, niin kuin kuuluukin. Keijon tulospalvelu on kuitenkin lahjomaton ja toimitti lopullisen järjestyksen tälläkin kertaa. Kakkospallilla kestomenestyjä Aaro Ruohola ja kolmantena mies Kortesjärveltä, Antton Sankelo.

Kauden 2021-2022 Kepardi-cupin TOP6

KeparDIen onnistunut kausi on näkynyt maailmalla joka sektorilla. Nyt tuoreiden Tanskan MM-kisavalintojen johdosta voidaankin todeta, että Kepardeja nähdään vuonna 2022 suunnistuksen kolmen eri lajimuodon (hisu, pysu ja tossu) MM-kilpailuissa! Ei ole ihan jokapäiväistä tämä, edes KeparDI:lle. Lisäksi Mynämäen Jukola sekä muut kesän hienot koitokset odottavat, joten tilanne on erinomainen!

KeparDI palaa taas syksymmällä avajaispolkujuoksun sekä saunan merkeissä!