Kepardi-cupin finaali: Kaljamaili

Shortly in english below

Moro,

KeparDI-cup lähenee loppuaan ja on viimeisen osakilpailun aika. Kauden 2021-2022 voittajaa leivotaan kansainvälisesti tunnetun ja standarDIsoidun kilpailuformaatin eli Kaljamailin merkeissä 26.4 klo 13.

Perinteinen KeparDIn kaljamaili kirmataan jälleen etunurtsilla. Kaljamaili koostuu mailin juoksusta ja neljästä oluesta järjestyksessä: olut, varttimaili juosten, olut, varttimaili, olut, varttimaili, olut, varttimaili. Nopeimmille tarjolla huikeat palkinnot!
Sarjoja on miehille ja naisille, sekä alkoholiton simasarja. Pyydämme osallistujia tuomaan omat juomat (hiilihapollinen, 33cl annoksissa nautittava ja alkoholipitoisuus >3%). Juoman ei siis ole pakko olla olutta ja alkoholivaatimus ei koske simasarjaa. Tarvittavat juomat on myös mahdollista ostaa järjestäjältä.

Nopeimmalle jaossa täydet 1000 cup-pistettä tölkin sisällöstä riippumatta, seuraavat kilpailijat ansaitsevat pisteensä aikaeron mukaisesti. Kaljamaili löytyy myös vuoden 2022 wappukalenterista: suomensuurinwappu.fi

Mitä: Kaljamaili
Missä: Tuni Hervannan kampus, etunurmikko
Milloin: 26.4 kello 13:00
Vapaaehtoinen ilmoittautuminen ja tulokset: https://webpages.tuni.fi/kepardi/tulospalvelu/2021-2022/Kaljamaili

Traditional KeparDI’s Beer Mile is run again in Hervanta Campus front grass. Beer Mile consist of 4 beers and mile of running in following order: beer, quater mile, beer, quater mile, beer, quater mile, beer, quater mile. There will be awards for the quickest competitors.
There are own categories for men and women and also alcohol free sima category. Please bring your own drinks (sparkling, >3% of alcohol, in 33cl portions). So, the drinks do not have to be beer and the alcohol limit does not touch the sima category. It is also possible to purchase the drinks from the organizator.

-Topias, KeparDI:n päävalmentaja