RuskoTuska 2021

Kelit viilenevät ja illat pimenevät, joten on aika laittaa akut (ja vaihtoakut) lataukseen ja ilmoittautua Rusko-Tuskaan! Rusko-Tuska juostaan tänäkin vuonna Ruskon legendaarisilla kalliolla ja luontopoluilla peruskarttaan luottaen. 

Viime vuonna Rusko-Tuskassa oli ensimmäistä kertaa erillinen sarja aloittelijoille. Sarja oli suunnattu heille, jotka vasta tutustuvat suunnistamisen ihmeelliseen maailmaan. Tämän sarjan avulla pääsee helposti tutustumaan yösuunnistukseen peruskartalla ja osallistumaan itse tapahtumaan. KeparDI-cupin pisteitä tästä sarjasta ei saa ja niitä voi tuttuun tapaan jahdata miesten ja naisten sarjassa. Jos on halukkuutta osallistua aloittelijoiden sarjaan, niin ilmoittakaa siitä erikseen päävalmentajalle. 

Koronaviruspandemiasta johtuen emme ole saaneet varattua perinteistä Konetalon saunaa RuskoTuskaa varten. Tapahtumakeskuksena toimii tänä vuonna Majarannan sauna. Paikalle voi saapua klo 17.00 alkaen. Toivomme, että kaikki saapuisivat paikalle viimeistään 17:20, jotta pääsemme siirtymään lähtöön ajoissa. Lisätietoja saunasta osoitteessa https://majaranta.fi

Kisassa käytetään GPS-seurantaa ja seurantalaitteita on jaossa 12 kappaletta. Jos kisaajia on tätä enemmän, jaetaan laitteet Kepardi-Cupin sarjataulukon perusteella. 

Jos et itse kisaa, niin tule ainakin Majarannan saunalle seuraamaan kisaa. Tulossa on yksi syksyn huikeimmista urheilutapahtumista. Tätä ei kannata missata. Pyydämme myös kaikkia osallistujia tutustumaan TREY:n ja Tampereen yliopiston koronaohjeistuksiin. Alla tarkemmat kisainfot:

RuskoTuska ke 10.11.2021 Majarannan saunalla

Ilmoittautuminen: ti 9.11. klo 12:00 mennessä (0€) KeparDIn tulospalveluun. Ei jälki-ilmoittautumisia (mutta pari varakarttaa löytyy).

Kilpailukeskus: Majarannan sauna  (Salmenkalliontie 70, 33720 TAMPERE).Kilpailukeskus aukeaa kello 17:00. Mahdollisuus GPS-seurannan seuraamiseen porukalla kilpailun aikana. Tervetuloa siis saunomaan ja katselemaan, vaikka kilpaileminen ei maistuisikaan! Saunalle on myös yleensä tilattu kootusti pizzaa, katsotaan miten toimitaan tänä vuonna.


Kokoontuminen: Klo 17:20 kilpailukeskuksessa Majarannan saunan sisätiloissa, josta klo 17.40 siirtyminen yhteisesti alkuverryttelyn omaisesti lähtöön. Lähtöön matkaa noin 3,0 km. Vaihtovaatteet voi jättää saunalle. Jos löytyy kiinnostusta, selvitellään mahdollisuutta autokyydille lähtöön. TULKAA AJOISSA PAIKALLE!

Varustekuljetus: Lähdöstä on mahdollisesti varustekuljetus Majarannan saunalle, selviää ennen lähtöä.

Varustus: Mukaan kestävä ja toimiva suunnistuslamppu. Ilman varalamppua ei pääse starttaamaan (säännön noudattamista ei valvota). Suosittelen lämpimästi varaamaan mukaan myös geelejä ja muuta evästä, jos siltä tuntuu. 

Lähtö: Kaikkien sarjojen yhteislähtö tapahtuu klo 18:00, lähtöön matkaa Majarannasta noin 3,0 km.

Sarjat ja matkat

D21: 7,7 km / 5 rastia

H21: 12,2 km / 11 rastia


Kartta: Peruskartta 1:15 000, käyräväli 5m. OMA A3 KARTTAMUOVI!!

Ratamestari: Andrew Barnett

Maasto: Hämäläistä talousmetsää erittäin vaihtelevin kulkukelpoisuuksin. Radalle on myös saatu paloja kauneimmasta Ruskosta.

Leimaus: Rasteilla heijastimet varustettuna Keijon kuvalla. Leimaus tapahtuu käymällä heijastinputkilon välittömässä läheisyydessä.

Maali: Majarannan saunan läheisyydessä. Maali sulkeutuu viimeistään klo 22. 

Keskeyttäneet: Tulkaa saunan/maalin kautta tai ilmoittakaa jollekin.

Pesu: Kisan jälkeen Majarannassa suihkut ja jälkilöylyt. Saunan yhteydessä myös mahdollisuus käydä uimassa. 

GPS-seuranta
: Kisassa on käytössä GPS-seuranta. Lisätietoja ja linkki GPS-seurannasta lähempänä tapahtumaa. 

PalkinnotRoimasti kunniaa ja KeparDI-cupin pisteitä!