Pikkujoulusuunnistus ja syyskokous 2022

KeparDI-cupin 4. osakilpailu eli pikkujoulusuunnistus saunan kera sekä KeparDI:n yleiskokous järjestetään 30.11 keskiviikkona. Voit osallistua molempiin tai halutessasi vain toiseen, joka tapauksessa kannattaa tulla paikan päälle!

Yleiskokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, kokouksen esityslista on lähetetty KeparDI:n sähköpostijakeluun aikaisemmin. Kerhon syysyleiskokouksen jälkeen on tarkoitus pitää Tampereen yliopiston suunnistuskerho KeparDI ry:n perustamiskokous. Tämä on lähinnä byrokraattinen muodollisuus, jotta nykyinen KeparDI saadaan rekisteröityneeksi yhdistykseksi. Kuitenkin hieno mahdollisuus laittaa nimeä paperiin ja olla yksi perustajajäsenistä!

Ohjelma:

Aiemmista tiedotusten jälkeen on tullut pari muutosta, joten mennään oheisella ohjeistuksella:

Klo 16:40-16:50 mahdollisuus jättää sauna- ja vaihtokamat Pirkka 6:n (Tieteenkatu 18) kerhotilaan, ovikoodi 109. Juosten kampukselle ~ 1 km.

Klo 17:00 kokoontuminen Hervannan kampuksen etupihalla. Pirkka 6:n sijasta voit halutessasi tulla myös suoraan lähtöön.

Klo 17:05 Pikkujoulusuunnistuksen startti, kesto noin 40 min

Klo 18:00-19:00 Sauna Pirkka 6:ssa.

Klo 19:00 Alkaen pikkujoulusuunnistuksen palkintojen jako, syksyn yleiskokous sekä pienimuotoinen jouluateria

~klo 20 KeparDI ry. perustamiskokous

Pikkujoulusuunnistuksen kisakonsepti:

Tänä vuonna pikkujoulusuunnistus koostuu kahdesta sprinttisuunnistuksen erästä kampuksella, jotka tapahtuvat yhteislähdöllä. Kisan voittaja ei ole se, jolla on paras kunto, vaan se, jonka päättelykyky toimii kaikista terävimmin. Kaikkiaan itse pikkujoulusuunnistuksen juostu matka tulee olemaan noin 5 km, tämä siis ilman siirtymisiä Pirkka 6:n ja Kampuksen välillä.

Ilmoittautuminen: KeparDI:n tulospalvelussa 30.11.2022 klo 11 mennessä. Muutamia extrakarttoja myös varattu, jos joku haluaa viimemetreillä mukaan.

Varustus: Otsalamppu, sään mukainen juoksuvarustus, kynä ja oma A4 karttamuovi

Pisteet: Erän paras saa 500 pistettä, seuraavien sijojen pisteet lasketaan aikaeron perusteella. Palkinnot jaetaan kahden erän yhteistulosten perusteella. Sarjoja on vain yksi, joten naiset saavat aikahyvitystä kertoimella 0,88*todellinen aika.

Lähtö: 17:05 Hervannan kampuksen etupiha

Hinta: Jäsenille ilmainen, muille 5€.