Kauden 2022-2023 pulinat

KeparDIen kausi 2022-2023 on saatu päätökseen. Kausi huipentui wappuviikolla järjestetyssä Kaljamailissa, joka veti puoleensa runsaasti janoisia urheilijoita. Miesten sarjassa kerhon päävalmentaja Antton Sankelo uusi viime vuotisen mestaruuden, ja naisten sarjassa voittoskumpan pokkasi Elena Konstari. Kokonaisuudessaan tunnelma Kaljamailissa oli katossa, ja tapahtumapaikalla oli suuren urheilujuhlan tuntua.

Kaljamailin startti. Kuva: Mikael Kaila.
Kaljamailin miesten ja naisten sarjojen mitalikolmikot. Kuva: Aaro Aho

Sitten KeparDI-cupin lopputuloksiin. Kauden 2022-2023 cupin mestaruuden nappasi Joona Huila, joka osoitti kauden mittaan erinomaista kuntoa ja osaamista monella sektorilla. Huilan tekemisessä cupin viimeisessä osakilpailussa oli nähtävissä pientä pitkän kauden tuomaa rasitusta, eikä Huila yltänyt parhaimpaansa. Huilan tasaisen vahvat suoritukset aiemmissa osakilpailuissa olivat kuitenkin siivittäneet miehen jo niin suureen johtoon, että haastajat pysyivät kokonaiscupissa takana. Toisen sijan cupissa nappasi Teemu Eerola, ja Aaro Aho taisteli itsensä ronssin kylkeen.

Kauden 2022-2023 Kepardi-cupin TOP6

Sen lisäksi, että Huilan kesä menee mukavasti ihaillessa KeparDI-cupin pokaalia takanreunalla, on kesällä tiedossa myös muita hienoja tapahtumia. Kesäkuussa Porvoossa kilpailtava Jukolan viesti on jo pian ovella, ja siellä jos missä on taas kepardeja liikkeellä. Päätetään tämä kausi nyt kuitenkin tähän, ja palataan asiaan taas syksyllä avajaispolkujuoksun merkeissä!