Terveiset Pressalta

Morjesta pöytään vanhoille ja uusille Kepardeille! 

Viime vuosi on pulkassa ja todettakoot että ylpeitä saa KeparDeista olla. Suurin ylpeydenaihe oli tietenkin palkintopöydän tyhjennys TeekSun järjestämässä Opiskelijoiden Pohjoismaiden suunnistusmestaruuskilpailussa, jossa KeparDIt pärjäsivät mahtavasti. Toivotaan että tänä kautena saamme lisää näitä. 

 Parin viikon päästä uusi kausi alkaa erinäisten tapahtumien merkeissä, joista suurimmat ovat tietenkin ympärivuoden käytävä KeparDI –cup, marraskuussa juostava OPM Norjassa sekä suunnistajien sählyturnaus. Kuten aikasempinakin vuosina, toivon suurta osanottajamäärää sekä kilpailijoissa että järjestäjissä, ELI aktiivisuutta kaivataan. Myös viikottaiset tapahtumat, standardi, sähly ja jokkerinventti säilyvät kalenterissa. Aktiivinen yhteistyö Tampereen alueen suunnistusseurojen kanssa jatkuu O´manse –cupin osalta. 

Jos kuitenkin ei urheilu kiinnosta, niin komeita KeparDI uroksia ja sitäkin nätimpiä KeparDi kissoja voi tulla tapaamaan kahvin tuoksuiselle kerhohuoneelle. Kerholta saa edelleenkin neuvoja ohjelmoinnin töihin sekä moniin muihin oman ymmärryksen ylittäviin aiheisiin.     

Hallituksessa tapahtuu pieniä muutoksia tämän vuoden osalta. Hallituksesta lähtee allekirjoittanut sekä rahastonhoitajana toimiva Pasi, levittämään sanaa maailmalle kerhostamme. Pasin tapaa varmaan myöhemmin Belfastin sumuisilta ja sateisilta kaduilta. Ja meikäläisen Espanjan, jäätävästä Atlantin tuulesta, Santanderista. Pasia paikkaa loppu kauden Lahdenperän Matti ja minua Varapresidentti Juha Tommila.  

Toivotan näillä sanoilla oikein mukavaa lukuvuotta 2007-2008 

Tuomas "Asiiz" Asikainen

KeparDIn Presidentti