Okinawa Goju-Ryu Karate-DoTampere, Finland

Tervetuloa!


Gakusei
on Tampereella Hervannassa toimiva karateseura, joka harjoittelee Okinawalaista Goju-ryu-karatea. Seuramme on perustettu syksyllä 1994 Teekkarien urheilu- ja voimailukerho ry:n alaisuuteen.

Goju-ryu
on perinteikäs Okinawalainen karatetyyli, joka on saanut vaikutteita kiinalaisesta kung fu:sta. Pieni katsaus historiaan antaa hieman tarkemman kuvan Okinawalla kehittyneiden taistelutaitojen taustasta.

Jäsenmaksujen
maksaminen tapahtuu seuran tilille Danske Bank FI12 8000 1471 0735 45. Jäsenmaksu Tampereen korkeakouluyhteisön opiskelijoille ja henkilökunnalle 40e per lukukausi. Maksun viestiosioon oma nimi, sähköpostiosoite ja tieto onko opiskelija- vai kannatusjäsen.

TIEDOTTEETUusi alkeiskurssi käynnistyy 22.8.2022 klo 18.00 Hervannan vapaa-aikakeskuksella!


Tule tutustumaan Okinawan Goju-ryu -karateen: monipuoliseen, tehokkaaseen ja aseettomaan itsepuolustukseen! Opi kehonhallintaa, keskittymistä ja optimaalista voimankäyttöä. Kurssi alkaa tutustumisharjoituksilla 22.8.2022 kello 18:00 Hervannan vapaa-aikakeskuksen (Lindforsinkatu 5) salissa numero 123 (Pieni balettisali).

Alkeiskurssin harjoitukset edellä mainitussa paikassa maanantaisin 18.00-20.00 ja torstaisin 18.00-20.00 syksyn ajan. Kurssin hinta on 100€, opiskelijoille 40€ (liikuntamaksun ollessa suoritettu) ja se toimii samalla Gakusein kevään jäsenmaksuna. Varustukseksi kurssilla kelpaavat t-paita ja verkkarit, ei kenkiä.

Kurssissa on ilmainen kahden viikon tutustumisjakso, eli voit vapaasti tulla vain kokeilemaan lajia harjoituksiin! Kurssi on kestoltaan noin 4 kuukautta. Lopuksi mahdollisuus suorittaa vyökoe. Karateasun hankkiminen ei ole pakollista, mutta käytännöllistä. Tarvittaessa sen voi hankkia kätevästi myös kerhomme kautta. Vyökokeeseen osallistujat maksavat vyökoemaksun 20€ vyökokeen yhteydessä. Kurssin jälkeen voit jatkaa harrastusta Gakusein parissa monipuolisten harjoitusten merkeissä.

Alkeiskurssilla opitaan Goju Ryu:n peruspotkut, -lyönnit, -torjunnat, -asennot ja liikkuminen sekä soveltavia irrottautumis- lukko- ja itsepuolustustekniikoita. Kurssin jälkeen oppilaat osaavat Gekisai 1 katan sekä osaavat soveltaa sen sisältämiä tekniikoita käytännössä. Kurssi antaa pohjatiedot Goju Ryun jatko-opintoihin, jotka voivat kestää vuosikymmeniä. Omasta innostuksesta riippuen.

Katso tästä lajin esittelyvideo OGKK Finland ry:n sivuilta!