Musiikkia

Tälle sivulle on koottu Äänipään tekijöiden säveltämiä, sanoittamia, sovittamia, tuottamia, esittämiä ja äänittämiä musiikkikappaleita.

Voit KÄYTTÄÄ näitä musiikkikappaleita VAPAASTI harjoitustöissäsi, opinäytteissäsi tai omassa yksityiskäytössäsi sillä edellytyksellä, että mainitset musiikin lähteeksi: ÄÄNIPÄÄ - www.aanipaa.tamk.fi

Voit myös ESITTÄÄ julkisesti töitäsi, joissa olet käyttänyt näitä musiikkeja VAPAASTI ja laittaa internetiin tai muulla tavoin VAPAASTI TARJOLLE töitäsi, jotka sisältävät näitä musiikkeja edelleen sillä edellytyksellä, että mainitset musiikin lähteeksi: ÄÄNIPÄÄ - www.aanipaa.tamk.fi

Näiden musiikkikappaleiden käyttö on kielletty kaikessa kaupallisissa julkaisutoiminnassa (radio, tv, video, elokuva, internet jne.) ilman erillistä kirjallista lupaa. Myös musiikkien edelleen levittäminen kokoelmana (esim CDR-levyllä tai linkittämällä internetsivuille kokoelmaksi) on kielletty.

Voit kopioida musiikin omalle koneellesi painamalla haluamasi linkin kohdalla hiiren oikeaa nappulaa ja valitsemalla avautuvasta valikosta "Tallenna kohde nimellä / Save Target As".


Onko tämä "vapaata musiikkia?"

Kaikella musiikilla on aina tekijänsä. Tekijät valvovat oikeuksiaan eri tavoin: Ammattisäveltäjille ja -muusikoille on usein yksinkertaisinta antaa oikeutensa tekijänoikeusjärjestöjen (Suomessa Teosto ja Gramex) valvottaviksi. Tällöin käyttöoikeudet määritellään kulloinkin voimassa olevien tekijänoikeusjärjestöjen solmimien sopimusten mukaan.

Myös tekijänoikeusjärjestöihin kuulumattomilla yksityishenkilöllä on aina tekijänoikeus omaan musiikkiinsa - yksityishenkilönä oikeuksien valvominen on tosin usein työlästä ja hankalaa, mutta toisaalta oikeuksistaan voi määrätä tällöin itse vapaasti.

Tällä sivulla tarjolla oleva musiikki ei ole "vapaata musiikkia", vaan yksityishenkilöiden tekemää musiikkia, jolle on vain annettu tavallista väljemmät yleiset käyttörajoitukset.

Tämän musiikkikokoelman ensisijainen tarkoitus on tarjota musiikkia laillisesti ja vapaasti käytettäväksi sekä esitettäväksi erilaisissa opiskelu- ja harjoitustöissä sekä yksityisissä ei-kaupallisissa tuotannoissa. Samalla kannattaa muistaa, että kaupallisen musiikin käytöstä internetissä ja multimediatallenteissa on olemassa Suomessa selkeät tekijänoikeusjärjestöjen taksat ja tariffit. Niihin kannattaa tutustua.


Onko tämä "oikeaa musiikkia?"

Monet näistä kappaleista ovat syntyneet musiikin harrastamisen oheistuloksena. Tekijät ovat musiikin amatöörejä. Osa kappaleista on syntynyt käytettäväksi multimediaesitysten yms. oheismusiikkina. Parhaiten tätä kokoelmaa ehkä kuvaa sana KÄYTTÖMUSIIKKI.

Musiikit on soitettu Kurzweil ja Korg -syntetisaattoreilla ja samplereilla.
Surullinen, mietteliäs musiikki

Hidastempoista, mollisävellajissa soitettua musiikkia. MP3 stereo, 128 kbit/sek

Ksylofoninsoittajan haikeat jäähyväiset Koko 1.2 MT.

Tyyni katse Koko 0.4 MT.

Yön salaisuudet Koko 2.4 MT.


Jännittävä, kiihtynyt musiikki

Nopeatempoista mollisävellajissa soitettua musiikkia. MP3 stereo, 128 kbit/sek

Aavikon mysteeri Koko 0.9 MT

Intergalaktiset kuninkuusajot Koko 1.7 MT

Kuinkahan tässä käy? Koko 2.0 MT

Vaskien haaste Koko 0.2 MT


Luotettava, arvokas, onnellinen musiikki

Hidastempoista duurisävellajissa soitettua musiikkia. MP3 stereo, 128 kbit/sek

Aamunkoitto Koko 0.5 MT.

Aurinkokunnassa kaikki hyvin Koko 1.8 MT.

Harpun helinää Koko 0.3 MT.

Klassinen patarumpu Koko 0.2 MT.

Melankoliaa kevätaamuna Koko 2.5 MT.


Iloinen, kiireinen musiikki

Nopeatempoista duurisävellajissa soitettua musiikkia. MP3 stereo, 128 kbit/sek

Ksylofonin kutsu Koko 0.7 MT.

Taustakitara Koko 1.6 MT.

Vauhdikas aloitus Koko 0.2 MT.


Arvoituksellinen, salaperäinen musiikki

Hidastempoista vaihtelevissa sävellajeissa soitettua musiikkia. MP3 stereo, 128 kbit/sek

Klassinen kongi? Koko 0.2 MT.

Kuka siellä? Koko 0.7 MT.

Viiltävä epäily? Koko 0.3 MT.
Alkuun Seuraava sivu

Katso myös:

Äänipään taustat
Äänipään tekijät

© Äänipää 2006 - Jouni Kenttämies