Kepardin kausi starttaa 3.9 avajaispolkujuoksulla!

In english below.

Kesällä KeparDIt ovat köllötelleet auringossa ja nauttineet ajasta ilman kiirettä. No onhan sitä joitakin ulkomaan komennuksiakin ollut muutamalla kissaeläimellä. Nyt kuitenkin syyslukukausi kolkuttelee jo ovella ja on syytä palata sorvin ääreen. Tässä tapauksessa sorvissa on kyse KeparDI-cupista ja muista KeparDIn tapahtumista.

KeparDIn kausi alkaa tiistaina 3.9. klo 17:30 avajaispolkujuoksulla tuttuun tapaan Makkarajärven poluilla. Kokoontuminen Ulkoiluparkissa: https://maps.app.goo.gl/4XsyLUHanqBE2QYQA

Startataan syystervehdyksellä sekä pienellä kerhon esittelyllä uusille jäsenille ja tämän jälkeen juostaan yhdessä noin 7km pituinen polkulenkki Makkarajärven luonnonsuojelualueen kauniissa maisemissa. Polut ovat paikoin haastavakulkuisia, joten suosittelen polkukenkää tai peruslenkkaria. Alustava reitti:

Trailrun route

Avajaispolkujuoksu ei ole osa KeparDI-cuppia ja ilmoittautumisiakaan ei kerätä. Tule kuitenkin mukaan avaamaan syyskautta!

Suolikon sinko 17.9

KeparDI-cupin avaustakaan ei tarvitse kovin kauaa odottaa sillä perinteinen Suolikon Sinko juostaan jo kaksi viikkoa avajaispolkujuoksun jälkeen. Kyseessä on noin 4km juoksukilpailu Suolijärven ympäri sorapintaisia ulkoilureittejä pitkin (alla reittikartta).

Suolikon sinko route

Nähdäänkö tänä vuonna samanlaista ennätystehtailua kuin viimevuonna? Teemun viime vuonna juoksema ennätys oli omaa luokkaansa mutta jos hän itse ja muut kovat Keijot saapuvat paikalle voi se olla vaarassa. Naisissa Venla lähtee mahdollisesti jahtaamaan Ulrikan ennätysaikaa, josta hän on tällä hetkellä vain viisi sekuntia perässä. Tänä vuonna Ulrikan ennätys on ison uhan alla. Muut tilastoajat ja vanhat noteeraukset näet täältä: Suolikon Sinko tilasto | KeparDI (tuni.fi)

Kokoontuminen Suolijärven uimarannalla 18.00 ja startti noin 18.15. Oma alkuverryttely ennen tätä. Ilmoittautuminen on auki KeparDIn tulospalvelussa 17.9. klo 17 asti mutta ilmestymällä paikalle kokoontumisaikaan pääsee kyllä mukaan juoksemaan.

Jos näistä tapahtumista heräsi kysyttävää, laita viestiä esim. telegramissa: @mikkoee, 0503208190.

TREY:n tapahtumakalenteri käyttöön

KeparDI ottaa tänä vuonna käyttöön TREY:n tapahtumakalenterin. Tulevaisuudessa siis jokainen KeparDIn tapahtuma löytyy myös tästä kalenterista: TREY Kalenteri

KeparDIn päävalmentaja Mikko Eerola

KeparDI’s season opens on 3.9.

KeparDI autumn season starts on tuesday 3.9 with opening trailrun at 17:30 in Makkarajärvi. This is not part of KeparDI-cup but rather a chance to meet everyone and welcome new members to the club,

KeparDI-cup kicks off two weeks later on 17.9 with Suolikon Sinko. This traditional running race around the lake is a core part of being a KeparDI and old attendees and records can be seen here. The route is approx. 4km of gravel tracks. Meetting 18.00 at Suolijärvi swimming beach and start approximately 18.15. Registration in KeparDI result service untill 17.9 17.00 but possible at the event also.

If you have any quistions about these events don’t hesitate to ask: telegram @mikkoee, +358503208190.

KeparDI headcoach Mikko Eerola