Avajaissuunnistus ke 15.9., kilpailuohjeet/ race info

Kokoontuminen, meeting Konetalon saunan lastauslaiturilla kello 18:00, josta alkuverryttely lähtöön.Eli tuolla missä on X-merkki. http://www.naaspeksi.fi/images/random/ksauna.jpg. Check X in Konetalo-building.

Lähtö ja maali, start/Finish Schenkerin terminaalin pohjoispuolella, minne voi mattimyöhäiset tulla suoraan.Lähtöväli minuutti. Within 1k from sauna, interval 1min.

Maasto,terrain upeaa totta kai. Hirvikärpäsiä on suht reilusti, buffin tms käyttöä suositellaan etenkin jos menee rauhalliseen tahtiin. Lots of bugs in the air, wear buff etc in your head.

Rata ja kartta, map and terrain priimaa totta kai.Radan pituus noin 3,7km, perusvarmaa paikallista. Toimii kohtuullisen hyvänä harjoituksena SM-keskimatkalle kun jättää kierrot tekemättä, ja sopii myös vähemmän suunnistaneille, ja varmaan aloittelijoille saadaan opastaja matkaan mukaan. Aina voi oikaista, jos siltä tuntuu. (Ei koske SSL:n rankilla 1000 joukossa olevia!!) Voittoaika 23min. Mittakaava tarkentuu myöhemmin, jotain väliltä 1:7500-1:10000. Oma karttamuovi!!!!

Typical local. Route about 3,7k, winning time 23mins. Good route for everybody. Not the easiest, but not the most difficult too. Take your own map-plastic.

Rastit,controls valkoista muovinauhaa. Kosketusleimaus. White plastic stripe, punching by touch.

Palkinnot, prizes paremmat kuin Nokian kansallisissa.Better than on last Sundays race…

 

t MK