400g porkkanaa
400g kanan jauhelihaa
0,5dl korppujauhoa
1 muna
1tl mustapippuria
1tl suolaa
10 lehteä tuoretta basilikaa
100g Lanttua
200g Punajuurta
100g Palsternakkaa
200g Porkkanaa
50g Hunajaa
0,5dl öljyä
1tl kuivattua timjamia
Pese, kuori ja leikkaa juurekset suupalan kokoiksi paloiksi.
Kuumenna pannussa öljyä ja lisää pilkotut juurekset. Lisää hunaja, pippuri, suola ja timjami.
Paahda juureksia n. 15 minuuttia keskilämmöllä, kunnes ne alkavat pehmetä.
Pullia varten pese, kuori ja raasta porkkanat. Purista porkkanoista pois mahdollisimman paljon nestettä. Voit säästää nesteen herkulliseksi porkkanamehuksi!
Hienonna basilikanlehdet.
Sekoita yhteen porkkanaraaste, jauheliha, korppujauho, muna, pippuri, suola ja basilikasilppu.
Sekoita tasaiseksi ja muotoile tasakokoisiksi pulliksi. Jos pullat tuntuvat hajoavan, voit kokeilla puristaa niitä käsien välissä paremmin muotoonsa.
Kuumenna pannulla loraus öljyä ja paista pullat kypsiksi joka puolelta.
Lämmitä tarvittaessa juureksia uudelleen pannulla, jos ne ovat ehtineet jäähtyä pullia odottaessa.