Shitionaire


19Tiko3E

Tietoja pelistä

TraileriPitch

Tietoa pelistä


S**itionaire on idle-tyylinen mobiilipeli, jossa sinun tarkoituksena on kasvattaa pelloillasi erillaisia vihanneksia, viljoja ja muita tuotteita saadaksesi voittoa farmillasi. Mutta et halua käyttää fosforia tuhlaavia ja vesistöjä rehevöittäviä lannotteita, joten päätät ostaa kuivakäymälän jonka sijoitat läheiseen kaupunkiin ja sieltä saamallasi tuotteela lannoitat peltojesi tuotteet. Kun liiketoimintasi kasvaa, tulee myös tarvetta uudemmille kuivakäymälöille ja niiden määrälle. Päämääränäsi on päästä miljonääriksi ilman luontoa tuhoavia lannotteita!

Peli on fiktiivinen, sillä vielä yleiseen myyntiin käytettävissä tuotteissa ei saa käyttää ihmisen tuottamaa jätettä. Pelissä on mukana todenmukaisia elementtejä mitä tullaisiin käyttämään, jos yksityiskäyttöön käytettäisiin kuivakäymälästä saamia tuotteita kasvien kasvattamiseen. Peli on tehty yhteistyössä ORAS-hankkeen ja Kädet Multaan-hankkeen kanssa. Pelin päämääränä olisi opettaa uusiokäytön tärkeyttä.

Pelin idea lähti liikkeelle kolmesta eri peli-ideasta. Ideointi peleille alkoi kevään alussa ja päätökseen pian sen jälkeen. Emme odottaneet kaikkien kolmen peli-idean yhdistämistä, mutta olemme ahkerasti toimineet niiden ympärillä.

image

Lataa peli

Pelin tekijät

Hankkeessa mukana


image
image
image