Insinöörimatematiikan valmentavat opinnot elokuussa 2021 / päiväopetus

Opintomenestyksen takaamiseksi TAMK järjestää uusille päiväopetuksen insinööriopiskelijoilleen matemaattisia perusvalmiuksia tukevan opintojakson, joka Tekemällä testin netissä saat selville, tarvitsetko kyseistä kurssia. Voit ilmoittautua opintojaksolle myös tekemättä testiä. Testissä kysyttävät asiat oletetaan osattaviksi varsinaisilla matematiikan opintojaksoilla, eikä niitä opeteta enää niillä. Testin löydät alla olevasta linkistä. Jos huomaat tarvitsevasi matematiikan valmentavia opintoja, löydät aikataulun ja ilmoittautumislomakkeen alta. Ilmoittaudu opintojaksolle Tämän informaation ja linkin nettitestiin löydät myös Facebookista www.facebook.com/TAMKmatematiikka

Opintojakso ”Insinöörimatematiikan valmentavat opinnot ” on tarkoitettu kaikille sitä tarvitseville uusille insinööriopiskelijoille, ja se on 3 op:n laajuinen. Erityisesti sitä suositellaan kaikille aol-pohjaisille sekä lukion lyhyen matematiikan suorittaneille opiskelijoille. Opintojakso kuuluu vapaasti valittaviin opintoihin.

Linkistä Palauteraportti "Valmentavista opinnoista" voit katsoa myös aiemmin järjestetyiltä toteutuksilta koottua palautetta.

Voit halutessasi tehdä testin tai ilmoittautua suoraan opintojaksolle alla olevien linkkien kautta

Kurssin aikataulu

Insinöörimatematiikan valmentavat opinnot

ma ti ke to pe
viikko 33 16.8. 17.8. 18.8 19.8. 20.8.
10-15 10-15 10-15 10-15 10-15
uudet opisk. saapuvat 23.8. 24.8. orientoivat päivät
10-15
viikko 35 30.8. normaali opetus alkaa.
koe 17-20


Ilmoittautumislomake

Insinöörimatematiikan valmentavat opinnot -ilmoittautuminenNimi:
E-mail:
Koulutusohjelma: -tekniikka

Koulutustausta:
ammattioppilaitos yo, pitkä-matematiikka yo, lyhyt-matematiikkaSulje