Insinöörimatematiikan valmentavat opinnot tammikuussa 2024

Opintomenestyksen takaamiseksi TAMK järjestää uusille insinööriopiskelijoilleen (Konetekniikan monimuoto, Sähkö- ja automaatiotekniikan monimuoto sekä Biotuotetekniikan päiväopetus) matemaattisia perusvalmiuksia tukevan opintojakson Tekemällä testin netissä saat selville, tarvitsetko kyseistä kurssia. Voit ilmoittautua opintojaksolle myös tekemättä testiä. Testissä kysyttävät asiat oletetaan osattaviksi varsinaisilla matematiikan opintojaksoilla, eikä niitä opeteta enää niillä. Testin löydät alla olevasta linkistä. Jos huomaat tarvitsevasi matematiikan valmentavia opintoja, löydät aikataulun ja ilmoittautumislinkin alta. Ilmoittaudu opintojaksolle

Opintojakso ”Insinöörimatematiikan valmentavat opinnot ” on tarkoitettu kaikille sitä tarvitseville uusille insinööriopiskelijoille, ja se on 3 op:n laajuinen. Erityisesti sitä suositellaan kaikille aol-pohjaisille sekä lukion lyhyen matematiikan suorittaneille opiskelijoille. Opintojakso kuuluu vapaasti valittaviin opintoihin.


Voit halutessasi tehdä testin alla olevan linkin kautta

Kurssin aikataulu

Kurssi pidetään verkkokurssina, jonka info pidetään ke 3.1. klo 17 alkaen Zoom-yhteyden kautta. Verkkokurssi etenee viikoittaisen aikataulun mukaan siten, että joka viikko on aihe, jota opiskellaan itsenäisesti sähköisen oppimateriaalin sekä videoiden ja palautettavien tehtävien avulla. Kurssin opettaja pitää kerran viikossa tunnin mittaisen viikkotapaamisen, jossa voi kysellä viikon aiheesta ja tehtävistä. Tapaamiseen ei ole pakko osallistua, jos ei ole kysyttävää.
Koe pidetään helmikuussa TAMKissa


Ilmoittaudu tästä: